Sorter etter:

LEGO STAR WARS BOBA FETT

Sett dusørjeger Boba Fett i kamppositur og kast deg inn i handlingen! Juster antennen og vipp den ned for å finne byttet. Lad det fjærbelastede blastergeværet og fly av sted ved hjelp av den kraftige jetpakken med innebygd rakett.
75533

LEGO STAR WARS BRICK BUILD BB-8

Få din helt egen LEGO® BB-8! Drei på hjulet for å vri på hodet og et annet for å åpne luken og se sveiseapparatet sprette ut, akkurat som i filmen! Du kan også plassere BB-8 på sokkelen så du kan vise den snille droiden din til alle som kommer på besøk!
75187

LEGO STAR WARS DARTH WADER

Hersk over galaksen med Darth Vader! Ta på kappen hans, og finn frem den røde lyssabelen. Sett ham i kamppositur og vri på hjulet for å bevege armene. Når kampen er over, kan du fjerne Dark Lords hjelm og la ham vise sitt arrete ansikt!
75534

LEGO STAR WARS KYLO RENS TIE FIGHTER

Motstandsbevegelsen er observert! Sett Kylo i cockpiten på den superraske TIE Fighter og ta opp jakten. Når du nærmer deg, trykker du på utløserne for å fyre av de fjærbelastede rakettene og sette motstandsbevegelsens skip ut av spill!
75179

LEGO STAR WARS YODAS YEDI STARFIGHTER

Jedi-mester Yodas Starfighter er akkurat det du trenger for å reise til fjerntliggende planeter. Plasser Yoda i cockpiten og R2-D2 på plassen sin. Aktiver foldevingene, lad skyterne og gjør deg klar for action!
75168