Sorter etter:

LEGO JUNIORS ANNA OG ELSAS FROSTFYLTE LEKEPLASS

Opplev ekte vintermoro med favorittkarakterene dine fra Disney Frost! Hjelp Anna med å laste snøballer i katapulten, før dere sender dem av gårde gjennom luften. Hold deg fast i fontenen mens den snurrer rundt, og send isbjørnungen i fullfart ned sklien. Spenn på deg skiene, og sett utfor den snødekte rampen. Varm deg med litt varmt å drikke, før du åpner skattkisten for å se på iskrystallene. Den magiske lekeplassen byr på massevis av vintermoro! Advarsel. Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler.
10736

LEGO JUNIORS CARS 3 THUNDER HOLLOW CRAZY 8 RACE

Beskytt Disney?Pixars Lynet McQueen og Cruz Ramirez mot Miss Fritter, som har kollidert seg gjennom Crazy 8-løpet i Thunder Hollowog nå er i hælene på dem. Demolition Derby-løp er ikke som vanlige billøp! Sving unna den store, gule skolebussen, unngå de brennende dekkene og trafikkjeglene ? og hold hodet kaldt når Lynet kjører sitt livs løp! Advarsel. Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler.
10744

LEGO JUNIORS CRUZ RAMIREZ RACE SIMULATOR

Dra til Rust-eze?s Racing Center med Disney Pixars Cruz Ramirez for å trene til det store billøpet! Cruz drømmer om å bli best, ogløpssimulatoren kan hjelpe henne å nå målet. Vri skjermen så hun kan se statistikken, og sett i gang turbinen for å begynne treningløpet mens hun roterer på plattformen! Ikke gi dere før Cruz mestrer banen helt! Advarsel. Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler.
10731

LEGO JUNIORS FLORIDA 500 FINAL RACE

Den siste konkurransen er et spennende lekesett som iscenesetter racet i Disney Pixar 3. I byggesettet finnes et lettbygd stativ med flagg med hevbare flagg, start- og mål, baneavsperringer og premiepall med rutete flagg, premiepall, bensin- og luftpumpedeler og en pokal. Dessuten inngår bilene Lynet McQUeen, Jackson Storm, Guido og Mack. Delene i forpakningen er litt større for å styrke selvtilliten hos yngre barn.
10745

LEGO JUNIORS HAIANGREP

Avbryt treningsøkten på basen for å bekjempe Great White! Sett Lloyds leksjoner ut i praksis og håndter våpnene som en dyktig LEGONINJAGO kriger, men pass deg for haibilens missiler og harpun! Få Kai inn i kampen på sin flammende motorsykkel og redd NINJAGO by fra Garmadons haihær.
10739

LEGO JUNIORS LYNET MCQUEEN SPEED LAUNCHER

Pixar's Lightning McQueen er klar for sitt neste store løp! Se hvem han må klare å slå og hjelp han med å komme opp på startlinjen. Drei motorer og vent på det grønne lyset før du gir gass!
10730

LEGO JUNIORS, FJELLPOLITIET I AKSJON

Slå full alarm! En skurk har brutt seg inn i safen på stasjonen og stjålet pengene! Ta på deg hjelmen, finn frem håndjernene og hopp inn i helikopteret for å ta opp jakten. Der er han på firehjulingen sin, i full fart over fjellet med tyvegodset. Snik deg innpå ham fra lufta, slipp ned kjettingen og hekt den fast i firehjulingen for å stoppe ham. Frakt ham til fengselet, og nyt deretter en kopp kakao mens du klapper deg selv på skulderen og takker for en godt utført jobb!
10751