Sorter etter:

LEGO DUPLO BELLES TESELSKAP

Bli med inn på kjøkkenet i det fortryllede slottet for å synge og danse med Disneys Belle og de nye vennene hennes. Fans av Disney Skjønnheten og Udyret vil elske å rollespille scener fra filmen og lage nye historier på egen hånd. Barna utvikler tidlige byggeferdigheter med dette lettbygde LEGO® DUPLO® Disney settet, som er fullt av populære figurer og dekorerte klosser som vekker magien til live. Inneholder en LEGO® DUPLO® figur: Belle, i tillegg til figurer av Fru Potts, Skipp og Klokksworth.
10877

LEGO DUPLO BILLS SKJUL

Små fans av Disney?Pixar Biler 3 vil elske å bygge og leke med tauebilen Bill i skjulet. Etterpå kan de trene på kjeglekjøring og lære å bruke skiftenøkkelen. Hjelp barnet ditt med å utvikle finmotorikken sin og øve seg på rollespill med videosamtaler med Lynet McQueen på Bills datamaskin. Vennskapet mellom disse to figurene er kilden til masse moro ? til og med når Lynet er på billøp mange mil unna!
10856

LEGO DUPLO BONDEGÅRDSEVENTYR

Rollespill hendelser fra virkeligheten i LEGO® DUPLO® byen, en velkjent verden bebodd av moderne DUPLO figurer. Besøk den spennende bondegården med smårollingen din, hvor dere kan mate alle de snille dyrene. Små barn vil elske å ta på seg rollen som bonde og dra i snoren som får klokken til å gå opp og ned. Og etterpå er det den gøyale sklien som står for tur. Sørg for at alle dyrene faller til ro på låven før dere går inn i huset for vafler og overnattingsbesøk. Inneholder tre DUPLO figurer og fem dyrefigurer.
10869

LEGO DUPLO BRANNBIL

Klatre om bord i LEGO® DUPLO® brannbilen, og bli dagens helt! Kjør full fart til brannstedet, og heis brannmannen opp i kranen. Når han er høyt nok oppe, hjelper du ham med å slokke brannen ved hjelp av uttrekksslangen. Klatre inn gjennom vinduet for å sjekke at ingen befinner seg i bygningen. Små barn vil elske å finne på nye redningsoppdrag med dette byggesettet, som er laget spesielt for å utvikle småbarns byggeferdigheter. Bruk settet når du snakker med barnet ditt om brannsikkerhet og den viktige rollen brannmenn har i samfunnet. DUPLO klosser er laget for å være gøyale og trygge for små hender. Inneholder en LEGO DUPLO brannmannfigur. Kan kombineres med 10591 Brannbåt og 10593 Brannstasjon for enda flere redningseventyr.
10592

LEGO DUPLO EVENTYR MED SPIDERMAN OG HULK

Små superhelter vil elske å lage rollespilleventyr med dette Marvel Superhero-settet, hvor Marvels Spider-Man og Hulk prøver å hindre at Sandman stjeler en viktig koffert. Settet hjelper små barn med å utvikle finmotorikken sin mens de bygger og bygger om Spider-Mans garasje og Hulks laboratorium i Avengers-hovedkvarteret. Etterpå kan de reparere motorsykkelen med skiftenøkkelen, slik at Spider-Man kan kjøre av sted for å bekjempe skurker! Inneholder tre LEGO® DUPLO® figurer: Spider-Man, Hulk og Sandman.
10876

LEGO DUPLO FAMILIETIVOLI

Hjelp smårollingen din med å bygge den flotte tivolikarusellen, og ha en fin familiedag sammen. Små barn elsker å se på de fire hestene gå rundt når de snurrer karusellen med den smarte tannhjulfunksjonen eller dreibare toppen. Se barna skyve LEGO® DUPLO® figurene ned skliene og kjøpe billetter i luken med dette settet som byr på artig rollespill og historiefortelling. Inneholder fire DUPLO figurer.
10841

LEGO DUPLO FIONAS CAFE

Fans av Disney?Pixar Biler 3 vil elske å lage nye vennskapsfortellinger med disse ikoniske figurene fra Radiator by. Hjelp din vesle Biler-entusiast med å utvikle finmotorikken sin ved å bygge Lynet McQueen, Cruz Ramirez og Mack. Når det er på tide å dra fra Fionas V8-kafé, kan barnet fylle på drivstoff fra bensinpumpen. Barn vil elske å leke med og kjøre Lynet McQueen opp rampen og inn i Macks trailer før de drar videre til neste billøp.
10846

LEGO DUPLO FLYPLASS

Rollespill hendelser fra virkeligheten i LEGO® DUPLO® byen, en velkjent verden bebodd av moderne DUPLO figurer. Hjelp den vesle piloten din med å gjøre alt klart til avgang på DUPLO flyplassen! Førskolebarn bygger uten problemer gaten, bagasjebåndet og det roterende kontrolltårnet på flyplassen. Barn vil elske å hjelpe piloten med å få alle passasjerene om bord i det byggbare flyet og ta av! Inneholder tre DUPLO figurer.
10871

LEGO DUPLO GØYALE KREASJONER

Inspirer barnets kreativitet med denne store haugen av fargesterke LEGO® DUPLO® klosser! Bygg en hel regnbue av modeller, inkludert en hval, en pingvin, en liten båt eller et fly. Dette allsidige settet byr på utallige byggemuligheter og bidrar til å utvikle barns finmotorikk og byggeferdigheter. Rollespill fortellinger og eventyr ved hjelp av modellene barnet har laget. Førskolebarn synes det er gøy å snakke om forskjellige farger og former mens de leker.
10865

LEGO DUPLO MIN FØRSTE FEIRING

Lag fargerike kaker til alle slags fester med LEGO® DUPLO® Min første feiring. Du og førskolebarnet ditt kan ha det gøy sammen mens dere bygger tre ulike kaker og en stor bløtkake! Småbarn vil elske å pynte kaken og sette på lysene, og etterpå kan de dele den store kaken i fire biter og servere familie eller venner. Slik lærer de om viktige anledninger og hvordan vi feirer dem. DUPLO klosser er laget spesielt for å være gøyale og trygge i små hender.
10862

LEGO DUPLO MIN FØRSTE KARUSELL

Ved hjelp av store LEGO® DUPLO® klosser kan du lage en karusell som går rundt, og på den måten gi barnet ditt en innføring i grunnleggende prinsipper om årsak og konsekvens. Vær med når barnet forstår at det kan dreie på karuselltoppen for å få setene på de spesielle tannhjulene til å rotere. Med tre DUPLO figurer av barn og dekorerte klosser som kan matches, byr denne modellen på mange leke- og læringsmuligheter.
10845