Sorter etter:

LEGO CLASSIC GRÅ BASISPLATE

Enten du bygger en gate, et slott eller noe basert på ren fantasi, er denne gråfargede 38x38-basisplaten det perfekte utgangspunktet for bygging, visning og leking med LEGO® modellene du lager.
10701

LEGO CLASSIC GRØNN BASISPLATE

Enten du bygger en hage, en skog eller noe basert på ren fantasi, er denne grønnfargede 32 x 32-basisplaten det perfekte utgangspunktet for bygging, visning og leking med LEGO® modellene du lager.
10700

LEGO CLASSIC KREATIV BYGGING

Gled deg over en verden av uendelig byggemoro med dette LEGO® Classic byggsettet som inneholder mange forskjellige dører, vinduer, former og spesialelementer i sterke farger. Bygg flotte hus, spennende butikker, koselige kafeer, utsmykkede pagoder, magiske slott og mye mer. Få ideer og inspirasjon i veiledningen som følger med, eller på nettet. Med byggsettene fra LEGO Classic kan du drømme det, bygge det og leke det!
10703

LEGO CLASSIC KREATIVT TILBEHØR

Slipp byggefantasien løs med dette fargerike settet med LEGO® klosser i forskjellige former og størrelser! Fra romraketter og roboter til dinosaurer og haier ? med dette settet får nye byggmestere i alle aldre alt de trenger for å være kreative. Settet er et flott supplement til enhver LEGO samling. Det inneholder LEGO klosser i 20 forskjellige farger samt to par øyne som kan gi dyriske resultater. La fantasien få vinger! Og slipper du opp for ideer, får du hjelp til å komme i gang i instruksjonene.
10693