LEGO SHOP

Siden 1932 har LEGO bygget opp et fantastisk univers av lek og læring. I 1958 kom den populære LEGO-klossen på markedet, og den er fortsatt en stor hit hos barn over hele verden!

Navnet LEGO er en forkortelse av to danske ord, nemlig "leg godt", som betyr "lek godt". LEGO gruppen ble etablert i 1932 av Ole Kirk Kristiansen. Selskapet har gått i arv fra far til sønn og eies nå av Kjeld Kirk Kristiansen, et barnebarn av grunnleggeren. Selskapet har utviklet seg mye på nesten 80 år - fra et lite snekkerverksted til en moderne, global virksomhet som nå er verdens tredje største leketøyprodusent regnet i salg. LEGO klossen er et viktig produkt og har to ganger blitt utpekt til "Århundrets leketøy". Selv om produktene har gjennomgått omfattende utvikling gjennom årene, er fortsatt utgangspunktet den tradisjonelle LEGO klossen.

Klossen slik vi kjenner den i dag, ble lansert i 1958. Låseprinsippet med knottene gjør den unik og byr på ubegrensede byggemuligheter Det er bare å få fart på fantasien – og la et vell av kreative ideer utvikle seg gjennom lek.

Hos RINGO og KOZMOS finner du et hav av LEGO produkter, alt fra LEGO CITY, DUPLO, FRIENDS til TECHNIC. Her har vi delt opp kategoriene, slik at det skal være enkelt for deg å finne fram. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.


POPULÆRE LEGO PRODUKTER

LEGO CITY ATV-RACINGTEAM

Gjør deg klar for racing med LEGO® City Firhjulingsracerteam. Settet inneholder to firhjulinger, en pickup, drakrok, lasteplan med justerbar rampe samt avtagbar tilhenger med justerbar rampe samt hjelmer, brenselfat, og et reservedekk. Inneholder to minifigurer.
60148

LEGO CITY POLITISTASJON

Slå full alarm! Skurkene forsøker å få ut kompisen sin fra fengsel, men han er på do når de kommer! Kjør ut heiskurven, plasser dynamitten i ventilen og ta dekning før den sprenges i luften. Hold brekkjernet ut mot skurken så han kan gripe tak i det. Kom dere av sted! Bruk utrykningskjøretøyet, motorsykkelen og helikopteret i jakten på skurkenes truck. Få dem bak lås og slå igjen!
60141

LEGO FRIENDS VINTERSPORTSTEDETS SKIHEIS

Ta plass i skiheisen sammen med Mia og Olivia, og nyt den herlige turen opp bakken! Sitt og nyt den herlige utsikten mens dere koser dere med pai og varm kakao i restauranten på toppen. Spenn på dere skiene, og sett utfor. Besøk den søte bjørnungen i hulen sin. Han har også en bakke han kan skli ned! Sjekk løypekartet for å passe på at du ikke går glipp av noe. Kanskje litt fjellklatring hadde vært tingen?
41324

LEGO NINJAGO GRØNN NINJAROBOTDRAGE

Bruk den grønne ninjarobotdragen i kampen mot Den grønne ninjaens onde far, Garmadon! La kloke Wu hjelpe deg, utløs robotdragens skjulte propeller og sett kursen mot fienden. Avfyr knotteskyterne montert på beina og aktiver den sveipende halen for å gi Charlie en luftetur. Hent deretter Den grønne ninjaens sverd og kjemp mot Garmadon, men pass deg for laserstrålene hans. Hvem vinner denne legendariske kampen mellom far og sønn?
70612

LEGO STAR WARS KYLO RENS TIE FIGHTER

Motstandsbevegelsen er observert! Sett Kylo i cockpiten på den superraske TIE Fighter og ta opp jakten. Når du nærmer deg, trykker du på utløserne for å fyre av de fjærbelastede rakettene og sette motstandsbevegelsens skip ut av spill!
75179

LEGO TECHNIC FJERNSTYRT BELTEKJØRETØY

Gjør deg klar for fartsfylt action med det kraftige, fjernstyrte beltekjøretøyet fra LEGO® Technic. Modellen har limegrønn, hvit og svart dekor og tøffe klistremerker, veltebøyler og kraftige belter som gir supersmidig manøvrering! Bruk fjernkontrollen til å kjøre dette supersolide kjøretøyet over hindringer i halsbrekkende fart. Foreta heftige svingoperasjoner både forover og i revers! Kan bygges om til enda en robust, fjernstyrt modell: en tøff terrenglastebil!
42065