Sorter etter:
TV

BUSH BABY WORLD DREAMSTARS

De supersøte Dreamstar Bush Babyene blir levende i hendene dine! Kiki har øyne som du kan vri og ører som kan vrikke! Kiki har en unik stil og et spesielt sted i Bush Baby World. Kiki og de andre søte Bush Baby Dreamstars er laget av mykt og kosete stoff. De beskytter også Drømmetreet for å sikre at glitrende drømmestøv er spredt ut hver natt fra den gyldne blomsterkronen, og fyller drømmene dine med uendelig underverk. Det er 6 figurer å samle inn; Neesha, Oni, Issi, Kojo, Mimi og Kiki.
25003570
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS MELIN

Prinsesse Melina er leder av Shimmie Bush Babies fra Bush Baby World ? et magisk sted hvor drømmer blir laget. Du kan vrikke øynene hennes og vri på ørene hennes; Prinsesse Melina blir levende i hendene dine! Laget av mykt og kosete stoff, med mye glitrende detaljer og en glitrende kongekrone samt mye morsomt tilbehør; en kam for sine vakre lange ører og hale, en kongelig pod som passer for en prinsesse og en magisk Shimmer Stjerne. Denne kongelige prinsessen er perfekt for rollespill, morsom og klar for skjønnhetsstyling! Ta henne med deg uansett hvor du går.
25003572
TV

BUSH BABY WORLD SLEEPY POD M/BUSH BABY ASS.

Bush Baby World er hjemmet til de søte små Bush Babyene som har det mye moro sammen! Sasu har øyne som kan vri og ører som kan vagle. Sasu og Dreamstar Bush Babies med Sleepy Pods har sin egen unike stil og spesiell plass i Bush Baby World. Sasu og Bush Babyene beskytter Drømmetreet, og om kvelden kryper de inn i deres små pods og lukker bladdøren for å holde seg koselig og varm blant grenene. Myk og organisk følelse. Sleepy Pods har en hengende stilk, slik at du kan henge de på Drømmetreet eller der du ønsker. Velg mellom Nenia, Sasu, Abi og Adero.
25003573