Sorter etter:
TV

BUSH BABY WORLD DREAMSTARS

De supersøte Dreamstar Bush Babyene blir levende i hendene dine! Kiki har øyne som du kan vri og ører som kan vrikke! Kiki har en unik stil og et spesielt sted i Bush Baby World. Kiki og de andre søte Bush Baby Dreamstars er laget av mykt og kosete stoff. De beskytter også Drømmetreet for å sikre at glitrende drømmestøv er spredt ut hver natt fra den gyldne blomsterkronen, og fyller drømmene dine med uendelig underverk. Det er 6 figurer å samle inn; Neesha, Oni, Issi, Kojo, Mimi og Kiki.
25003570
TV

BUSH BABY WORLD DREAMSTARS & BLOSSOM MEADOW M/LUKT

Lili & Rosi kan du holde i hånda, la de bevege og vrikke seg i hendene dine, så blir de ?levende?. Fra 4 år.
25003575
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS BLOSSOM

Prinsesse Blossom er lekte Bush Baby prinsesse.Bush Baby World er et magisk sted hvor drømmer blir laget. Du kan vrikke øynene hennes og vri på ørene hennes; Prinsesse Blossom blir levende i hendene dine! Laget av mykt og kosete stoff, med mye glitrende detaljer, et flott septer samt mye morsomt tilbehør; en børste for sine vakre lange ører og hale, og en kongelig pod som passer for en prinsesse. Denne kongelige prinsessen er perfekt for rollespill, morsom og klar for skjønnhetsstyling! Ta henne med deg uansett hvor du går.
25003572
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS FROSTINA

Hvis du reiser nordover i Bush Baby verden, møter du prinsesse Frostina. Fra 4 år.
25003577
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS IZZABETH

Prinsesse Izzabeth er lillesøsteren til Prinsesse Melina, og hun bor i Blue Rock. Fra 4 år.
25003576
TV

BUSH BABY WORLD ROYAL POD CARRIAGE

Bush Baby Starlena og hennes glitrende vogn, kan du kjøre rundt, men også henge opp i treet. Inneholder et piknik sett til ditt piknik party. Fra 4 år.
25003580
TV

BUSH BABY WORLD SLEEPY POD M/BUSH BABY ASS.

Bush Baby World er hjemmet til de søte små Bush Babyene som har det mye moro sammen! Sasu har øyne som kan vri og ører som kan vagle. Sasu og Dreamstar Bush Babies med Sleepy Pods har sin egen unike stil og spesiell plass i Bush Baby World. Sasu og Bush Babyene beskytter Drømmetreet, og om kvelden kryper de inn i deres små pods og lukker bladdøren for å holde seg koselig og varm blant grenene. Myk og organisk følelse. Sleepy Pods har en hengende stilk, slik at du kan henge de på Drømmetreet eller der du ønsker. Velg mellom Nenia, Sasu, Abi og Adero.
25003573