Sorter etter:

BRIO POLICE HELICOPTER

BRIO redningshelikopter med luke som kan åpnes, nå med politimerke og politipilot. Og det har faktisk plass til gull-lasten.
33828

BRIO POLICE STATION

Politistasjon med to etasjer for politi-og-røver-lek. Kjør inn med bil, tog eller båt ? stasjonen er integrert i BRIO World. Heisen fungerer også som gitter. Inneholder politistasjon, politibil (med lys- og lydeffekter, og tak som kan åpnes), rampeskinner, politimann og tyv.
33813

BRIO SMART ENGINE SET WITH ACTION TUNNELS

Togsett med magiske tunneler er basert på en interaktivt, smart teknologi som lar barna velge hva toget skal gjøre. Fremstilt i kvalitetsmaterialer med smarte chips som gir deg kontrollen gjennom hvordan du plasserer tunnelene.
33873

BRIO SMART LOKOMOTOV MED ACTION TUNNELS

Startsettet Lokomotiv med magiske tunneler passer perfekt sammen med andre produkter fra BRIO World. Inneholder et batteridrevet lokomotiv og to magiske tunneler basert på interaktiv, smart teknologi.
33834

BRIO SMART VASKEANLEGG

Vaskehallen gjør det morsomt å vaske. En chip i hallen aktiverer toget slik at det beveger seg frem og tilbake under vaskingen. Børstene roterer, og du hører vaskelyder. Basert på smart, interaktiv teknologi med action chips.
33874