Sorter etter:

DEN GYLNE DRAGEMESTEREN

Opplev ekte ninja-action med LEGO® NINJAGO® 70644 Den gylne dragemesteren! Begynn opplæringen med å bygge LEGO klossehåndtaket. Etterpå plasserer du Den gylne dragemesteren i kapselen, fester rotoren og dragevingene og drar i utløseren. Utfør kule lufttriks som Dragesalto, og konkurrer mot vennene dine i utfordringer som Dragejeger-utfordringen. Vil du bli den ultimate dragemesteren?
70644

DIESELNAUT

Det er fare på ferde! Iron Baron, Heavy Metal, Skalleknuser og Mule angriper i sin mektige LEGO® NINJAGO® 70654 Dieselnaut-tanks! Grip til våpen, og bli med i kampen sammen med Tenårings-Wu, Jay og Zane. Unngå Dieselnaut-tanksens fjærbelastede skytere og ninjaklokran. Du må unngå å bli tatt til fange i dette monstrøse kjøretøyets fengselcelle, og du må sette en stopper for de onde dragejegerne som jakter på den komplette dragerustningen!
70654

FIRSTBOURNE

Hjelp Kai og Cole når de skal beskytte alle dragers mor, Firstbourne, mot dragejegerne! Slå med vingene til den mektige dragen LEGO® NINJAGO® 70653 Firstbourne for å unnslippe jegerkopterets knotteskytere. Jegerne som firer seg ned fra jegerkopteret, kan du sende flygende gjennom luften med ett sveip med den mektige dragehalen. Men pass deg så den deilig duftende kalkunen ikke frister dragemoren! Klarer ninjakrigerne å beseire Heavy Metal, Tyggeleke, Jet Jack og Mule og gjøre krav på den verdifulle dragerustningen? Det er opp til deg!
70653

LEGO CLASSIC GRØNN BASISPLATE

Enten du bygger en hage, en skog eller noe basert på ren fantasi, er denne grønnfargede 32 x 32-basisplaten det perfekte utgangspunktet for bygging, visning og leking med LEGO® modellene du lager.
10700

LEGO CLASSIC KREATIVT TILBEHØR

Slipp byggefantasien løs med dette fargerike settet med LEGO® klosser i forskjellige former og størrelser! Fra romraketter og roboter til dinosaurer og haier ? med dette settet får nye byggmestere i alle aldre alt de trenger for å være kreative. Settet er et flott supplement til enhver LEGO samling. Det inneholder LEGO klosser i 20 forskjellige farger samt to par øyne som kan gi dyriske resultater. La fantasien få vinger! Og slipper du opp for ideer, får du hjelp til å komme i gang i instruksjonene.
10693

LEGO STAR WARS BOBA FETT

Sett dusørjeger Boba Fett i kamppositur og kast deg inn i handlingen! Juster antennen og vipp den ned for å finne byttet. Lad det fjærbelastede blastergeværet og fly av sted ved hjelp av den kraftige jetpakken med innebygd rakett.
75533

LEGO STAR WARS BRICK BUILD BB-8

Få din helt egen LEGO® BB-8! Drei på hjulet for å vri på hodet og et annet for å åpne luken og se sveiseapparatet sprette ut, akkurat som i filmen! Du kan også plassere BB-8 på sokkelen så du kan vise den snille droiden din til alle som kommer på besøk!
75187

LEGO STAR WARS DARTH WADER

Hersk over galaksen med Darth Vader! Ta på kappen hans, og finn frem den røde lyssabelen. Sett ham i kamppositur og vri på hjulet for å bevege armene. Når kampen er over, kan du fjerne Dark Lords hjelm og la ham vise sitt arrete ansikt!
75534

LEGO STAR WARS YODAS YEDI STARFIGHTER

Jedi-mester Yodas Starfighter er akkurat det du trenger for å reise til fjerntliggende planeter. Plasser Yoda i cockpiten og R2-D2 på plassen sin. Aktiver foldevingene, lad skyterne og gjør deg klar for action!
75168

LEGO TECHNIC BMW R 1200 GS ADVENTURE

En fantastisk LEGO® Technic modell som er en hyllest til innovativ design og ingeniørkunst. Denne detaljerte kopien er laget i samarbeid med BMW og har de lett gjenkjennelige formene til virkelighetens motorsykkel. Modellen har blå og svart dekor, tøffe styrehåndtak, BMW Motorrads unike Telelever-demper foran, aerodynamisk vindskjerm, eksosrør og detaljert instrumentpanel. Ta opp støtten, og kjør med motorsykkelen for å se hvordan drivakselen og den tosylindrede boksermotoren settes i bevegelse.Denne fantastiske modellen har både en stor toppkoffert og sidevesker som kan åpnes, samt hjul med robuste terrengdekk med svarte eiker. Den kan bygges om til en unik konseptmodell som er laget i samarbeid med designere fra BMW. Du finner en interaktiv, nettbasert 3D-app med LEGO® byggeinstruksjoner for begge modellene!
42063

LEGO TECHNIC UTFORSKNINGSFARTØY

Legg ut på storhavet med det tøffe LEGO® Technic utforskningsfartøyet. Dette store skipet har mørkeblå, rød og hvit dekor, detaljert skrog med bulb og to fendere, en diger kapteinsbro, kran og landingsplattform samt ubåt og helikopter! Juster rorene med skipets styresystem, åpne dekksluken for å få adgang til skroget, senk ubåten ned på vannet med kranen og spinn helikopterets rotorer for å fly av sted! Når du er klar for en ny byggeutfordring, kan du bygge om modellen til en kraftig bukserbåt og lekter.
42064