Sorter etter:

0/50010879 DUPLO JURRASIC

Små dinosaurfans kommer til å elske de uendelige rollespillmulighetene som de får med det gøyale lekesettet LEGO® DUPLO® Jurassic World 10879 Besøksgård med store dyr. Små barn utvikler sine finmotoriske ferdigheter når de bygger og bygger om babydinosaurens innhegning og hjelper Gray Mitchell med å ta bilder av Triceratops-ungen som står på svingbroen, eller Diplodocus-ungen som spiser blader. Men hold god avstand, selv dinosaurunger kan bite hardt! Inneholder en LEGO® DUPLO® figur av Gray Mitchell samt to figurer av dinosaurunger.
10879

LEGO DUPLO BELLES TESELSKAP

Bli med inn på kjøkkenet i det fortryllede slottet for å synge og danse med Disneys Belle og de nye vennene hennes. Fans av Disney Skjønnheten og Udyret vil elske å rollespille scener fra filmen og lage nye historier på egen hånd. Barna utvikler tidlige byggeferdigheter med dette lettbygde LEGO® DUPLO® Disney settet, som er fullt av populære figurer og dekorerte klosser som vekker magien til live. Inneholder en LEGO® DUPLO® figur: Belle, i tillegg til figurer av Fru Potts, Skipp og Klokksworth.
10877

LEGO DUPLO BILLS SKJUL

Små fans av Disney?Pixar Biler 3 vil elske å bygge og leke med tauebilen Bill i skjulet. Etterpå kan de trene på kjeglekjøring og lære å bruke skiftenøkkelen. Hjelp barnet ditt med å utvikle finmotorikken sin og øve seg på rollespill med videosamtaler med Lynet McQueen på Bills datamaskin. Vennskapet mellom disse to figurene er kilden til masse moro ? til og med når Lynet er på billøp mange mil unna!
10856

LEGO DUPLO BONDEGÅRDSEVENTYR

Rollespill hendelser fra virkeligheten i LEGO® DUPLO® byen, en velkjent verden bebodd av moderne DUPLO figurer. Besøk den spennende bondegården med smårollingen din, hvor dere kan mate alle de snille dyrene. Små barn vil elske å ta på seg rollen som bonde og dra i snoren som får klokken til å gå opp og ned. Og etterpå er det den gøyale sklien som står for tur. Sørg for at alle dyrene faller til ro på låven før dere går inn i huset for vafler og overnattingsbesøk. Inneholder tre DUPLO figurer og fem dyrefigurer.
10869

LEGO DUPLO BRANNBIL

Klatre om bord i LEGO® DUPLO® brannbilen, og bli dagens helt! Kjør full fart til brannstedet, og heis brannmannen opp i kranen. Når han er høyt nok oppe, hjelper du ham med å slokke brannen ved hjelp av uttrekksslangen. Klatre inn gjennom vinduet for å sjekke at ingen befinner seg i bygningen. Små barn vil elske å finne på nye redningsoppdrag med dette byggesettet, som er laget spesielt for å utvikle småbarns byggeferdigheter. Bruk settet når du snakker med barnet ditt om brannsikkerhet og den viktige rollen brannmenn har i samfunnet. DUPLO klosser er laget for å være gøyale og trygge for små hender. Inneholder en LEGO DUPLO brannmannfigur. Kan kombineres med 10591 Brannbåt og 10593 Brannstasjon for enda flere redningseventyr.
10592

LEGO DUPLO DAMPTOG

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO® DUPLO® 10874 Damptog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget. Hjelp barnet med å plassere de fem fargede funksjonsklossene forskjellige steder langs skinnegangen for å få toget til å tute, slå på og av lysene, stoppe for å fylle drivstoff, endre kjøreretning og stoppe helt. Dette LEGO DUPLO settet inneholder togstasjon, en tippvogn for kull, to DUPLO figurer og en dyrefigur samt en enkel skinnegang og byr på klassisk togmoro for førskolebarn. Last ned den valgfrie appen for å låse opp enda flere lekemuligheter, blant annet en fjernkontrollfunksjon og gøyale aktiviteter som du og barnet ditt kan kose dere med!
10874

LEGO DUPLO EVENTYR MED SPIDERMAN OG HULK

Små superhelter vil elske å lage rollespilleventyr med dette Marvel Superhero-settet, hvor Marvels Spider-Man og Hulk prøver å hindre at Sandman stjeler en viktig koffert. Settet hjelper små barn med å utvikle finmotorikken sin mens de bygger og bygger om Spider-Mans garasje og Hulks laboratorium i Avengers-hovedkvarteret. Etterpå kan de reparere motorsykkelen med skiftenøkkelen, slik at Spider-Man kan kjøre av sted for å bekjempe skurker! Inneholder tre LEGO® DUPLO® figurer: Spider-Man, Hulk og Sandman.
10876

LEGO DUPLO FAMILIETIVOLI

Hjelp smårollingen din med å bygge den flotte tivolikarusellen, og ha en fin familiedag sammen. Små barn elsker å se på de fire hestene gå rundt når de snurrer karusellen med den smarte tannhjulfunksjonen eller dreibare toppen. Se barna skyve LEGO® DUPLO® figurene ned skliene og kjøpe billetter i luken med dette settet som byr på artig rollespill og historiefortelling. Inneholder fire DUPLO figurer.
10841

LEGO DUPLO FIONAS CAFE

Fans av Disney?Pixar Biler 3 vil elske å lage nye vennskapsfortellinger med disse ikoniske figurene fra Radiator by. Hjelp din vesle Biler-entusiast med å utvikle finmotorikken sin ved å bygge Lynet McQueen, Cruz Ramirez og Mack. Når det er på tide å dra fra Fionas V8-kafé, kan barnet fylle på drivstoff fra bensinpumpen. Barn vil elske å leke med og kjøre Lynet McQueen opp rampen og inn i Macks trailer før de drar videre til neste billøp.
10846

LEGO DUPLO FLYPLASS

Rollespill hendelser fra virkeligheten i LEGO® DUPLO® byen, en velkjent verden bebodd av moderne DUPLO figurer. Hjelp den vesle piloten din med å gjøre alt klart til avgang på DUPLO flyplassen! Førskolebarn bygger uten problemer gaten, bagasjebåndet og det roterende kontrolltårnet på flyplassen. Barn vil elske å hjelpe piloten med å få alle passasjerene om bord i det byggbare flyet og ta av! Inneholder tre DUPLO figurer.
10871

LEGO DUPLO GØYALE KREASJONER

Inspirer barnets kreativitet med denne store haugen av fargesterke LEGO® DUPLO® klosser! Bygg en hel regnbue av modeller, inkludert en hval, en pingvin, en liten båt eller et fly. Dette allsidige settet byr på utallige byggemuligheter og bidrar til å utvikle barns finmotorikk og byggeferdigheter. Rollespill fortellinger og eventyr ved hjelp av modellene barnet har laget. Førskolebarn synes det er gøy å snakke om forskjellige farger og former mens de leker.
10865