Sorter etter:

BABYDUKKE DAISY, 28 CM. LITTLE ME

Nydelig babydukke med myk kropp. Høyde 28 cm.
25003375

BABYDUKKE JASMINE 38 CM. LITTLE ME

Jasmine har 24 forskjellige funksjoner. Jasmine ler, gråter, sier mamma, pappa og lager koselige babylyder. Smokk og flaske følger med. 38 cm. Alder: 2+.
25003373

BABYDUKKE LILLY, 33 CM. LITTLE ME

Nydelig babydukke som ler, gråter og sier mamma og pappa. Høyde 33 cm. Krever 3 stk. LR44 batterier.
25003372

BRANNMANN SAM BRANNSTASJON M/FIGUR

Med lyd, lys, brannstang og dører til å åpne. Inkluderer også brannsjefen Steele og mer tilbehør. Str 41x33 cm. Fra 3 år.
109251062

BRIO KOMBIVOGN FUCHSIA

BRIO Dukkevogn Kombi Rosa. En stabil dukkevogn med alle funskjoner du kan ønske deg! Akkurat som en ordentlig kombivogn har denne vognen et avtagbart sete med bærehåndtak og justerbart håndtak. Justerbar kalesje og lommer på siden. Dukkevogen kan brukes både innenførs og utendørs, og de kraftige gummidekkene etterlater ikke merker på gulvet.
24891309

BRIO SMART LOKOMOTOV MED ACTION TUNNELS

Startsettet Lokomotiv med magiske tunneler passer perfekt sammen med andre produkter fra BRIO World. Inneholder et batteridrevet lokomotiv og to magiske tunneler basert på interaktiv, smart teknologi.
33834
TV

BUSH BABY WORLD DREAMSTARS

De supersøte Dreamstar Bush Babyene blir levende i hendene dine! Kiki har øyne som du kan vri og ører som kan vrikke! Kiki har en unik stil og et spesielt sted i Bush Baby World. Kiki og de andre søte Bush Baby Dreamstars er laget av mykt og kosete stoff. De beskytter også Drømmetreet for å sikre at glitrende drømmestøv er spredt ut hver natt fra den gyldne blomsterkronen, og fyller drømmene dine med uendelig underverk. Det er 6 figurer å samle inn; Neesha, Oni, Issi, Kojo, Mimi og Kiki.
25003570
TV

BUSH BABY WORLD DREAMSTARS & BLOSSOM MEADOW M/LUKT

Lili & Rosi kan du holde i hånda, la de bevege og vrikke seg i hendene dine, så blir de ?levende?. Fra 4 år.
25003575
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS BLOSSOM

Prinsesse Blossom er lekte Bush Baby prinsesse.Bush Baby World er et magisk sted hvor drømmer blir laget. Du kan vrikke øynene hennes og vri på ørene hennes; Prinsesse Blossom blir levende i hendene dine! Laget av mykt og kosete stoff, med mye glitrende detaljer, et flott septer samt mye morsomt tilbehør; en børste for sine vakre lange ører og hale, og en kongelig pod som passer for en prinsesse. Denne kongelige prinsessen er perfekt for rollespill, morsom og klar for skjønnhetsstyling! Ta henne med deg uansett hvor du går.
25003572
TV

BUSH BABY WORLD PRINCESS IZZABETH

Prinsesse Izzabeth er lillesøsteren til Prinsesse Melina, og hun bor i Blue Rock. Fra 4 år.
25003576
TV

BUSH BABY WORLD ROYAL POD CARRIAGE

Bush Baby Starlena og hennes glitrende vogn, kan du kjøre rundt, men også henge opp i treet. Inneholder et piknik sett til ditt piknik party. Fra 4 år.
25003580